Cand vii acasa la ora 18:00 si prin frigider bate vantul, daca esti chibzuit si ai in congelator un aluat de pizza, te-ai scos. Faci o pizza buna cu toate ramasitele din frigider.
Aluatul se lasa la dezghetat (cam 40 minute).
Ciupercile se pun in sita la scurs.
Costita se taie cubulete.
Carnatii se taie felii.
Cascavalul se rade.
Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.
Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.
Se presara putin cascaval ras.
Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.
Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.
Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.
Este gata cand este rumenita frumos si cascavalul topit.
Se serveste cu ketchup.
Pofta Buna!
1
Se poate face cu tot ce aveti prin frigider si camara.