Pizza de casa

de ALIGIULIA in Pizza, 19 Dec 2012 | 6779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 30 gr drojdie
  • 3-4 linguri de ulei sau grasime
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
  • PT UMPLUTURA
  • 2-3 conserve de ton
  • 1 ceapa
  • 1 mozzarella
  • 2-3 carnati proaspeti sau crenvusti
  • 10-12 ciuperci
  • 100 gr masline negre
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Mai intai faceti aluatul de pizza punand intr-un bol inalt faina si la mijloc sare drojdia muiata cu apa calda si zaharul. Adaugati uleiul si framantati pana ce devine un aluat potrivit de tare. Se acopera cu o folie de plastic sau cu un prosop si se lasa la crescut .

Dupa ce a crescut se intinde o foaie nu prea groasa in tava de la aragaz si lasand imaginatia libera adaugati deasupra ceea ce doriti sau ceea ce va place .

Eu am facut jumatate cu ton din conserva, un pic de bulion dizolvat, masline ,ceapa si pe cealalta jumatate  carnati ,ciuperci taiate ,mozzarella, masline negre.

Dati la cuptor si lasati sa creasca si sa se rumeneasca bine. Scoateti si serviti imediat cu prietenii la un pahar de bere rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Quatro Stagioni de casa