Pizza de casa

de mimmi in Pizza, 8 Aug 2011 | 4613 vizualizari

 

Pizza de casa e ideala pentru atunci cand ai musafiri ce se anunta pe neasteptate

 

INGREDIENTE

  • mazare boabe
  • ciuperci
  • porumb boabe
  • masline
  • cascaval
  • carnat
  • salam
  • kaizer
  • ketchup
  • busuioc
  • oregano Aluat :
  • 250 g faina
  • 5 g drojdie uscata
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita zahar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Mod de preparare pentru pizza de casa:

Punem drojdia in putina apa calduta si 1/2 lingurita zahar si o lasam sa dospeasca. Intr-un bol cernem faina,pe margine punem sarea si uleiul iar in mijloc turnam maiaua. Framantam bine aluatul si il lasam la dospit 30 de minute,acoperit cu un prosop.

In acest timp pregatim ingredientele : Taiam carnatul,salamul si kaizerul felii,razalim cascavalul. Ungem o tava cu ulei,intindem aluatul direct in tava cu ajutorul mainilor. Ungem aluatul cu ketchup si aranjam in straturi ingredientele. Ultimul strat sa fie cascavalul,peste care presaram busuioc si oregano.

Dam tava la cuptor cca 40 de minute pana pizza de casa se rumeneste frumos, dupa care servim. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mena29 1

09.08.2011, 21:39

Ce frumoasa e

RuxyRux 1

09.08.2011, 22:32

Arata tare bine, are de toate...ce sa mai... e grozava!

ionela2682 1

11.08.2011, 13:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa