Pizza de casa

de lacrimioara in Pizza, 12 Oct 2010 | 6598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina,
  • 3linguri ulei,
  • apa calduta,
  • un praf de copt,
  • un praf de sare,
  • carnat de casa o bucata dupa dorinta,
  • bacon afumat,
  • un ardei rosu,
  • cateva ciuperci (eu am pus crude)se poate si ciuperci din conserva,
  • oregano sau condiment pizza cum am pus eu,
  • mozzarella(branza),
  • pasta de rosii.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Se face coca punem faina intr-un bol o amestecam cu praful de copt si framantam cu apa calduta dupa care punem uleiul, praful de sare si framantam cu apa calduta pana devine un aluat elastic,il lasam 30 minute sa stea.

intre timp taiem ardeiul carnatul si toate  ce trebuiesc taiate. Intindem aluatul in tava, amestecam pasta de rosii cam 3 linguri cu oregano ungem aluatul cu pasta  de rosii, apoi incepem sa punem carnatul taiat marunt ,bacon, ardeiul rosu ciupercile si ultima e mozzarella razalita.dam la cuptor 20-25 minute la 180 gr pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (13)

mena29 1

13.10.2010, 08:38

si eu si eu

Corinuta 1

13.10.2010, 11:48

eleny2010 1

12.11.2010, 14:32

arata super... felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza de post - vegetariana