Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva cu putina apa calduta.Lasam 10 minute la dospit.
Intr-un castron punem faina amestecata cu sare,peste care adaugam maiaua.Punem restul de apa si uleiul. Se framanta un aluat neted si omogen.
Pentru masina de paine se foloseste programul de framantare+dospire.
Sosul de rosii:
Rosiile decojite se dau prin blender, apoi se pun la fiert intr-un vas impreuna cu condimentele. Se dau cateva clocote, pana se elibereaza aromele. Se lasa la racit.
Aluatul se intinde intr-o tava unsa cu putin ulei si presarata cu faina. in strat uniform, potrivit de gros.
Se unge cu un strat generos de sos de rosii, se acopera cu sunca taiata cubulete, brocolli si porumb. Se acopera torul cu cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste deasupra.