Pizza cu sparanghel si ciuperci

de Ligia Bxl in Pizza, 4 Oct 2013 | 4924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 500 gr faina
  • 2 oua
  • 250 ml lapte
  • 21 gr de drojdie
  • ulei (se toarna cate putin la framantat)
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • cateva fire de sparanghel
  • cateva ciuperci
  • 1 rosie
  • 1 bula mozarella
  • putin cascaval ras
  • Ketchup Univer
  • 1/2 ardei rosu
  • putin unt
  • oregano
  • busuioc
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sparanghel si ciuperci:

Se face maiaua,drojdia se desface intr-un bol in putina apa calduta si putin zahar,se lasa la caldura sa creasca cateva minute.

Apoi intr-un castron mai mare se pune faina,in mijloc se pun ouale,sarea si apoi maiaua crescuta,se amesteca toate apoi se pune laptele si se framanta bine 10-15 minute iar la fiecare framantare se adauga cate putin ulei.Dupa ce s-a framantat bine se lasa la crescut intr-un loc cald si acoperit cu un prosop curat,eventual pentru o crestere mai rapida se pune sub castron o oala cu apa fierbinte.

Dupa ce a crescut se ruleaza cu un rulou o foaie dupa preferinte mai subtire sau mai groasa,se pune intr-o tava rotunda unsa cu ulei,apoi se pun pe rand ingredientele:se unge foaia cu ketchup apoi se pun toate ingredienele rosia,ardeiul,mozarella,ciupercile,pe rand taiate dupa preferinte,sparanghelul se trage putin in tigaie cu putin unt,iar la final se sareaza si se pun condimentele dupa gust.Se da la copt la foc mare cateva minute,iar cand e aproape gata se presara putin cascaval ras.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sparanghel si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (28)

Ligia Bxl 1

05.10.2013, 18:10

Bya Ralu multumesc

Lia_ 1

05.10.2013, 22:52

e deosebita cu sparanghel; imi plac mult preparatele tale

Ligia Bxl 1

06.10.2013, 17:02

Lia multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]