Pentru aluat:
Pentru topping:
Sos:
Aluat:Incalzim 50ml lapte(nu fierbinte,caldut).Dizolvam in el drojdia si zaharul.Lasam sa dospeasca 5-10min.Intr-un castron punem faina,pe margine sarea,in mijloc drojdia apoi restul de lapte(caldut si el) si uleiul.Framantam cat sase omogenizeze ingredientele si lasam la dospit,acoperit,40-45 de min la cald.
Topping:Curatam ciupercile de coaja sile taiem feliute.Mozzarela o taiem cubulete.Cascavalul il radem pe razatoarea mare.
Sos:Omogenizam bine toate ingredientele.
Pregatire:Incalzim cuptorul la 180 de grade.Intindem aluatul in tava.Punem la cuptor pentru 10min.
Scoatem tava,ungem aluatul cu sos,presaram ciupercile si mozzarela si mai coacem inca 20 de minute.Scoatem apoi tava,aranjam feliile de prosciutto pe toata suprafata aluatului,presaram cascavalul ras si mai coacem inca 10min.
Pofta buna!