Pizza cu piept de pui si sunca

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 16 Oct 2010 | 5588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 5 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura ulei
  • 100 ml lapte
  • Topping:
  • 1/2 piept de pui
  • 4 felii sunca
  • masline
  • ketchup facut in casa
  • cascaval
  • 100 g smantana
  • 1 ou
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui si sunca:

Aluatul:
Faina se amesteca cu drojdie,sare,zahar si se omogenizeaza.Se adauga laptele caldut si uleiul.Se framanta un aluat care se lasa la dospit 30 min,la loc calduros.

Topping:

Pieptul de pui se taie bucati si se pune intr-o tava cu putin ulei.Se adauga sare,piper,boia si usturoi granulat si se rumenesc putin.Din aluat se intinde o foaie subtire,se pune intr-o tava de tarta si se ridica o bordura de aluat.Blatul se unge cu ketchup,se repartizeaza sunca taiata fasii,maslinele si pieptul de pui .Smantana se amesteca cu oul batut,sare si piper si se toarna peste blat si deasupra se rade cascaval.Se da la cuptorul preincalzit,la foc mediu pana se rumeneste cascavalul.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Pasiune pentru bucatarie 1

16.10.2010, 23:52

a fost tare buna

mariac 1

17.10.2010, 01:39

foarte buna nota 10 cu felicitari

flori_s 1

20.10.2010, 21:55

arata excelent!!!felicitari
mi-ai facut pofta si e cam tarziu

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pizza regina