Pizza cu parizer, salam si branza

de Andra_Constantinescu in Pizza, 10 Noi 2015 | 4145 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc". Hai ca nu e greu sa pregateasca domnii o pizza, nu? Am facut-o fara ciuperci si masline pentru ca fetitei mele nu ii plac si am zis sa o scutesc de munca de a alege aceste ingrediente si de a le da deoprte.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 g faina;
  • 4 g drojdie uscata;
  • sare;
  • doua linguri ulei;
  • 100 ml lapte dulce, caldut.
  • Topping:
  • 200 g parizer din piept de pui;
  • 150 g salam rustic;
  • 100 g ketchup dulce + 4 linguri apa;
  • un ou;
  • ierburi aromatice uscate: cimbru, oregano, busuioc;
  • un varf de cutit de boia de ardei dulce;
  • 100 g branza de vaca.
  • Dimensiune tava: 20 x 30 cm
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu parizer, salam si branza:

Faina se amesteca cu drojdia uscata intr-un vas si se lasa deoparte 10-15 minute.

Dupa trecerea acestui timp de repaus, se adauga sarea si laptele caldut peste faina si se amesteca, formand o bila, dupa ce mainile au fost unse cu ulei. Vasul se acopera cu o punga si se lasa intr-un loc cald pana cand coca va fi crescut.

Intre timp, se pregateste toppingul si se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Parizerul si salamul se taie cubulete.

Intr-un castron se pun ketchupul si apa, oul, ierburile aromatice si boiaua de ardei dulce. Se amesteca bine cu o furculita, dupa care deasupra se rade branza pe razatoarea mare si se incorporeaza.

Se unge o tava cu ulei si se intinde coca, apoi se presara parizerul si salamul, dupa care se intinde uniform compozitia din castron. Se introduce tava la cuptor pana cand pizza se rumeneste frumos.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu parizer, salam si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
PIZZA SALAMI