Click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg. Dragilor, la prezentare recunosc ca imi vin idei care mai de care mai nastrusnice dar la preparare am grija sa fie gustoase ca degeaba ar arata intr-un anume fel daca
ar ramane in farfurie. Cobaii mei sunt unii ghiftuiti si multumiti, slava Domnului, dar prevad ca dupa ce-mi fac norma de pizza ii trec pe ciorba de cartofi (nu ca n-ar fi buna...awww !!!...si acrita cu zeama de varza si un pic de cimbru, o bunatate, mie asa imi place). Va spuneam ca am facut pizza cu mazare nu ca sa-mi bat joc de voi ci ca am vazut la Laura Adamache niste chifle cu mazare numite Scones cu mazare. Pai daca la case mari se poate paine cu mazare, pai pizza nu e tot o paine cu legume si carne? Atunci merge si cu mazare.
Ei, iar modelul de deasupra, e unul din putzul gandirii mele ;;) ... adica trebuie sa recunosc ca l-am luat de pe o oala din camara :))))))) pe care v-o si pozez in imaginile de mai jos. Ei, si cu asta imi cam inchei sesiunea de pizze cu "design" special ... desi mai, mai am o idee schitata ... ca n-am facut si cu peste :))))))
Framantati 1/2 aluat de pizza dupa cantitatile din reteta
aluat de pizza clasic1
Ingrediente pentru o pizza de 15x35cm