Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza

de trifadalia in Pizza, 11 Iul 2018 | 4577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat
  • 200 gr de faina fara gluten
  • 20 ml de lapte
  • 1 lingurita de zahar
  • 5 gr de drojdie proaspata
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingurita de sare
  • Ingrediente pentru umplutura
  • 200 ml suc de rosii
  • 3 buc mozzarella
  • 150 gr de salam uscat
  • 1 conserva de porumb
  • 2 rosii
  • 1 buc ardei
  • 1 buc branza cu mucegai
  • frunze de busuioc optional
  • 1 buc branza camembert
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza:

   Pentru aluat, se amestecă laptele călduţ cu drojdia şi zahărul. Se lasă 10 minute să crească.  Într-un vas se pun făina, sarea, uleiul şi drojdia crescută. Se obţine un aluat omogen, care se lasă la crescut o oră, la cald.  

Aluatul se întinde pe cât posibil în formă de cerc. Se transferă aluatul în tava de copt, se unge cu suc de roşii, se pun ingredientele de la umplutură şi se dă la cuptor pentru 25 de minute.

Se aduce la masă cu frunzuliţe de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat din faina integrala si legume