Modul de preparare a blatului l-am prezentat aici: http://www.bucataras.ro/retete/aluat-pentru-blat-de-pizza-51639.html
Umplutura : Feliem subtire pastrama de porc, radem cascavalul, iar ciupercile si porumbul le scurgem bine de zeama.
Impartim aluatul in doua parti egale. Intindem o parte in tava de pizza si il intepam cu o furculita pe toata suprafata , ca sa nu creasca foarte mult la copt.
Ungem suprafata cu sos de rosii si mustar si presaram si un praf de piper. Asezam pe toata suprafata aluatului bucatile de pastrama, apoi ciupercile, porumbul, maslinele si o parte din cascaval.
Dam la cuptor pana ce blatul se rumeneste usor , presaram si restul de cascaval ras si mai lasam 5 minute in cuptor.
Feliem si servim pizza calda, cu sos de rosii/ ketchup.
Procedam la fel si cu cealalta jumatate de aluat.
1
Cantitatile sunt prezentate pentru 2 tavi potrivite