De mult vroiam sa fac aceasta pizza, si acum am reusit. Foarte buna a iesit!
Aluatul se face ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Intr-o tigaie se pune ceapa la calit in ulei 2-3 minute.
Se adauga carnea tocata si se caleste 10-15 minute pana este facuta.
Se adauga 50ml pulpa de rosii, sare, piper, se amesteca bine si se mai caleste 2-3 minute.
Se lasa la racit.
Aluatul se intinde cu mana in tava unsa cu ulei si se inteapa cu o furculita.
Se intinde pulpa de rosii si se presara sare, piper si oregano.
Se presara putin cascaval ras si se intinde deasupra carnea tocata racita.
Se pun si celelalte ingrediente taiate, in ordinea dorita.
Se acopera totul cu cascaval ras.
Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute.
Cand este rumenita frumos se scoate pe un tocator de lemn.
Se taie felii si se poate servi.
Pofta Buna!