Pizza cu carne tocata

de MotanLaOale in Pizza, 17 Dec 2015 | 7606 vizualizari

 

De mult vroiam sa fac aceasta pizza, si acum am reusit. Foarte buna a iesit!

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza (vezi reteta)
  • 500g carne tocato amestec
  • 2 cepe rosii mari
  • 200g cascaval Delaco
  • 200g bacon cubulete
  • 140g ciuperci din conserva
  • 50g masline fara samburi
  • 150g rosii chery
  • 3 linguri ulei
  • pulpa de rosii
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne tocata:

Aluatul se face ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o tigaie se pune ceapa la calit in ulei 2-3 minute.

Se adauga carnea tocata si se caleste 10-15 minute pana este facuta.

Se adauga 50ml pulpa de rosii, sare, piper, se amesteca bine si se mai caleste 2-3 minute.

Se lasa la racit.

Aluatul se intinde cu mana in tava unsa cu ulei si se inteapa cu o furculita.

Se intinde pulpa de rosii si se presara sare, piper si oregano.

Se presara putin cascaval ras si se intinde deasupra carnea tocata racita.

Se pun si celelalte ingrediente taiate, in ordinea dorita.

Se acopera totul cu cascaval ras.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute.

Cand este rumenita frumos se scoate pe un tocator de lemn.

Se taie felii si se poate servi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]