Pizza briosa

de ianculubita in Pizza, 12 Noi 2013 | 4776 vizualizari

 

Poftiti la pizza!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cani cu faina
  • 1plic praf de copt
  • 300 g cascaval
  • 300 g bacon
  • 1ceapa mica
  • 2 rosii
  • 1/2 cana cu lapte
  • 1ou
  • 10 masline fara samburi
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri amestec de boia dulce si iute
  • 1 lingura oregano uscat
  • 3 ciuperci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza briosa:

Intr-un castron punem faina,praful de copt,sare,cascaval,ceapa,rosii,si bacon,toate taiate marunt apoi amestecam usor;batem bine oul,adaugam laptele si completam cu apa pana obtinem o cana de lichid si incorporam in ingredientele solide

Formele mici termorezistente sau forme de briose,le ungem cu ulei,le tapetam cu amestecul de boia si oregano,turnam compozitie,deasupra punem felii de masline si felii de ciuperci;lasam la cuptor 30min dupa care le scoatem din forme si servim cu ketchup.

TIPS-URI

1

se pot folosi orice alte preparate

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza briosa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza la viteza