Blatul: se face maiaua, dupa care se amesteca toate ingredientele cat sa iasa un aluat putin mai moale decat la paine. Se lasa la dospit.
Sosul de rosii: ceapa se taie marunt, morcovul se da pe razatoarea mica si se pun la calit in putin ulei dupa care se stinge cu bulionul si se lasa sa fiarba cateva minute pana se inmoaie morcovul. Se adauga zahar si sare dupa gust, iar la sfarsit se pune oregano si busuioc uscat si maruntit.
Topingul: salamul se taie in felii si apoi in jumatate, carnatul se taie rondele (carnatul era gata prajit scos din oala cu untura), ceapa cum doriti, ardei iute am pus de la borcan taiat rondele.
Se intinde blatul, se pune in tava de la aragaz (tava unsa cu putin ulei) si se unge cu sosul de rosii. Se aseaza salamul si carnatul, ceapa, ardeiul iute, maslinele si se rade deasupra casul. Casul meu a fost facut din lapte de oaie amestecat cu lapte de vaca.
Se da la cuptor pana se rumeneste frumos si se coace blatul.