Piure de cartofi dulci cu varza de Bruxelles, carnati de pui, pere si za'atar

de Satisfyyourcravings in Pui, 4 Feb 2016 | 2493 vizualizari

COMENTARII (8)

portiadelumina 1

04.02.2016, 15:26

Pot alege doar varza şi cârnaţii? Nu de alta, dar cartofii dulci mi se par prea dulci, tot ai noştri sunt mai buni. Bine, gusturile nu se discută, eu doar spuneam care-i părerea mea de gurmand nepriceput în bucătărie. )
Bună treabă!

Constelatialeu 1

04.02.2016, 15:38

Ma naucesti ce combinatii faci....nu-i de mine, ca eu sunt mai conservatoare....

Satisfyyourcravings 1

04.02.2016, 16:07

Nici noi nu eram mare fani cartofi dulci pana acum un an. De atunci, incercam sa-i mancam cat mai divers. Unde mai pui ca este considerat ca parte din cele 5 legume si fructe pe zi, in timp ce cartofii obisnuiti nu.

MotanLaOale 1

04.02.2016, 16:07

Gicuta 1

04.02.2016, 16:26

-Licurici- 1

04.02.2016, 16:50

CameliaR 1

04.02.2016, 23:52

Interesanta reteta!

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 08:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sparanghel si cartofi