Piure de cartofi cu parmezan

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2011 | 6659 vizualizari

 

Un piure...mai altfel...deosebit de bun....

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi mari
  • 100 gr parmezan
  • 125 gr unt
  • 200 ml lapte
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu parmezan:

Cartofii se fierb bine de tot in coaja, se taie marunt si se amesteca cu untul cat sunt inca calzi. Se bat cu telul se adauga putin cate putin laptele( daca mai este nevoie suplimentam), adaugam si parmezanul, potrivim de sare si servim cald...o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu mustar