Piure de cartofi cu carnita si sos

de geobucataras in Porc, 23 Iul 2014 | 3796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • margarina
  • lapte
  • sare
  • carnita de porc aprox.500 gr
  • un ardeu gras rosu
  • 4 cepe
  • vin alb apox o cana
  • o ceasca de apa
  • sos de rosii
  • 2 foi de dafin
  • piper si delikat de legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu carnita si sos:

Carnea de porc o taiem cubulete mici si o punem la fiert unde o lasam sa fiarba aprox 20-25 min.

Intre timp taiem ceapa ff marunt si ardeiul. Dupa ce s-a fiert carnea o punem intr-un pic de ulei la prajit doar cat sa se rumeneasca un pic nu prea tare, cand s-a prajit punem ceapa cu ardeiul sa se caleasca. Cand s-au calit turnam vinul si apa si lasam sa fiarba. Intre timp punem foile de dafin, piperul si delicatul. Este foarte simplu de facut.

Piureul cred ca stim cu totii cum se face :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu carnita si sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

23.07.2014, 22:36

bun

mihaelar63 1

24.07.2014, 08:14

Bun !!!!

MotanLaOale 1

24.07.2014, 08:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc a la Janet