Piure de cartofi cu branza de vaci

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2012 | 6287 vizualizari

 

Un piure putin mai altfel. O combinatie englezeasca, ce rezulta intrun piure cremos cu gust putin acrisor.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 200 ml lapte
  • 50 g unt
  • 100 branza de vaci
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu branza de vaci:

Curatam, spalam si fierbem cartofii. Cand sunt inca fierbinti ii pisam si adaugam pe rand unt, lapte foarte fierbinte, sare dupa gust, iar in final branza de vaci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen