Langosi cu branza si cascaval

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2014 | 6399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 650 gr faina
  • 40 gr gr drojdie
  • lapte cald
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • sare
  • zahar
  • 1 galbenus de ou
  • branza sarata
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza si cascaval:

Amestecam faina cu sarea , drojdia o dizolvam in putin lapte cald , impreuna cu zaharul ; Adaugam uleiul , galbenusul ; Framantam , daca mai este nevoie de lapte se poate adauga pana cand obtinem un aluat pufos si care sa nu se lipeasca de mana ;

Acoperim castronul cu un prosop curat si dam la loc cald timp de 30 minute , pana isi dubleaza volumul ;

Dam branza si cascavalul pe razatoare ; Punem branza peste cascaval si amestecam ; 

Rupem o bucata de aluat , intindem cu sucitorul foaie subtire , dam forme de care dorim , punem cate 1-2 lingura de umplutura , doar pe o parte a aluatului , lipim ; 

Dam o tigaie cu ulei la incins ; Cand acesta a incins adaugam langosii la rumenit frumos pe ambele parti ; Scoatem pe un servetel de hartie!

In acest fel continuam si cu restul aluatului ;

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Se poate pune deasupra langosului , smantana sau mujdei de usturoi !

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Langosi