Amestecam faina cu sarea , drojdia o dizolvam in putin lapte cald , impreuna cu zaharul ; Adaugam uleiul , galbenusul ; Framantam , daca mai este nevoie de lapte se poate adauga pana cand obtinem un aluat pufos si care sa nu se lipeasca de mana ;
Acoperim castronul cu un prosop curat si dam la loc cald timp de 30 minute , pana isi dubleaza volumul ;
Dam branza si cascavalul pe razatoare ; Punem branza peste cascaval si amestecam ;
Rupem o bucata de aluat , intindem cu sucitorul foaie subtire , dam forme de care dorim , punem cate 1-2 lingura de umplutura , doar pe o parte a aluatului , lipim ;
Dam o tigaie cu ulei la incins ; Cand acesta a incins adaugam langosii la rumenit frumos pe ambele parti ; Scoatem pe un servetel de hartie!
In acest fel continuam si cu restul aluatului ;
Pofta buna!
1
Se poate pune deasupra langosului , smantana sau mujdei de usturoi !