Piure de broccoli

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2009 | 6014 vizualizari

Piure de broccoli

 

O garnitura sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 750 gr broccoli
  • 1,5 litri de apa
  • 1,5 lingurite de sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de broccoli:

Se desface broccoli in buchetele si se indeparteaza partile tari si cele ingalbenite. Se fierbe broccoli circa 20-25 de minute. Se scurge, apoi se face piure adaugindu-se 2 linguri din apa in care a fier.

Citeste si tehnici de fierbere

TIPS-URI

1

pentru a intari piurel de broccoli, puneti la fiert si 1-2 cartofi impreuna cu broccoli, apoi amestecati-le

2

pentru un gust mai bun, zdrobiti 1-2 catei de usturoi in apa in care fierbe broccoli

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de broccoli" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

PapaBun 1

17.10.2009, 16:33

La fel, piureul de pastarnac e foarte bun, britanicii il folosesc la garniturile de carne.
La piureul de broccoli, daca vreti sa nu iasa asa moale, ca sa nu fiti nevoiti sa puneti cartofi, mai bine gatiti-l la aburi, va avea un continut de apa mai scazut.

Bucataras 1

18.10.2009, 09:00

him, n-am mincat piure din pastirnac

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:42

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branzeturi si broccoli