Briose cu carne

de Miha in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2009 | 6309 vizualizari

 

O alternativa la parjolutele,chiftelutele prajite...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • rozmarin
  • sare si piper
  • 50 g cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu carne:

Cartoful il dam pe razatoarea cu ochiuri mici si-l stoarcem de zeama.Il adaugam peste celelalte ingrediente si mixam (robotim :D ) pana obtinem o pasta omogena.

Cu aceasta pasta umplem formele de briose. Eu folosesc forme de silicon care nu mai trebuiesc unse.Daca folositi din cele teflonate,ungeti cu ulei si presarati putina faina.

Cascavalul il radem pe razatoarea cu ochiuri mari si acoperim fiecare forma de briosa.

Dam la cuptorul incins la foc mediu,pana se rumenesc.

Se servesc cu piure de cartofi sau orice alta garnitura va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Miha 1

22.09.2009, 09:26

Multumesc Bunica!

Bunica 1

23.09.2009, 14:16

Fac ce fac si tot peste briosele tale dau intentionat. Cred ca trebuie sa le prepar neaparat.

Miha 1

23.09.2009, 14:22

Bunica,daca vei avea si nepotii invitati la masa,neaparat sa le faci.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Corabioare de cartofi copti cu pui si ciuperci