Pinguinul din farfurie

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2010 | 9219 vizualizari

 

un aperitiv haios si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 1 ou fiert
  • 2 masline mari negre
  • branza de capra 50g
  • 2 linguri crema de branza cu smantana
  • cateva coacaze rosii
  • 1 fir de ceapa verde subtire
  • 2 rondele de morcov
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguinul din farfurie:

Se fierbe oul si se curata de coaja sub jet de apa rece.Se taie putin baza pentru stabilitate.Se fac aripioare si capsor din masline negre ce se fixeaza cu o scobitoare.

Se taie 2 rondele din morcov si se cresteaza putin realizand talpitele si cioculetul.

Crema de branza se amesteca bine cu branza de capra.La final se presara ceapa verde fin tocata si bobitele de coacaze.

Pinguinul se aseaza in mijlocul farfuriei cu crema de branza.

TIPS-URI

1

daca nu aveti coacaze rosii se pot pune bobite de rodie in schimb, merg foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguinul din farfurie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

epurasha2bb 1

21.07.2010, 17:04

alice cu multa placere, sunt cea mai fericita cand aud ca cineva a facut o reteta de a mea si a fost multumit!

nancy 1

15.08.2010, 21:10

Este asa de haios aperitivul acesta,ca de abia astept sa am oaspeti la masa.O sa fie o mare incantare pentru ochi .Ii dau "gata"...ha ha ha

epurasha2bb 1

17.08.2010, 09:20

mersi nancy! si eu l-am facut din nou la ziua fetitei mele Deea de 3 ani si toti copiii au fost incantati iar cei mari se uitau cu jind ca ar fi vrut si ei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de mamaliguta cu branza