Pinguini

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2010 | 10298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g masline negre fara samburi
  • 1 cutie branza Philadelphia
  • 1 morcov
  • paine feliata
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini:

Painea se taie in patratele mici si se ung cite doua cu branza.
Jumatate din masline se taie pe o parte de jos in sus si se umplu cu branza. Apoi se umplu si celelalte masline tot cu branza( am ales un alt fel de branza Philadelphia)
Morcovul se taie feliute si se cresteaza cu varful unui cutit asa cum se vede in imagine, pentru cioc si picioruse... Cite o bucatica taiata din aceste felii va fi ciocul pinguinului.
Scobitoarea se introduce prin "capul" pinguinului apoi prin corp, morcov si la final prin bucatelele de paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sylvia 1

21.08.2010, 11:20

Vai ce bine arat si cate rabdare pentru decor felicitari

andy 1

24.08.2010, 16:21

shmeker....

Dorothea 1

05.09.2010, 16:51

Ce idee faina!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oameni de Zapada.....aperitive