Pilaf cu seminte de in si gogonele murate

de VERONICA2607 in Mancaruri de post, 16 Feb 2012 | 4574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez bob lung
  • 400 ml apa
  • 1 morcov mai mic
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite  seminte de in
  • 2 gogonele murate
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu seminte de in si gogonele murate:

  Se curata si se spala ceapa si morcovul, se taie fin si se pun la calit in 2 linguri de ulei.Orezul se spala si se adauga peste legumele calite, peste toate se aduga 400 ml apa si se lasa la fiert pana ce orezul absoarbe toata apa.Cand este fiert se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se aseaza pilaful in vasele de servit, gonelele murate se taie si se aseaza langa pilaf, iar semintele de in se presara pe toata suprafata pilafului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu seminte de in si gogonele murate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole boabe