Fasole batuta

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 10 Feb 2012 | 4986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • telina,petrunjel
  • 10 catei usturoi
  • foi de dafin
  • 1 cub maggi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea o punem in apa si o lasam peste noapte. O clatim si o punem la foc sa dea un clocot, dupa care o scurgem de apa si o punem la fiert. Adaugam si legumele taiate cubulete mici si 1 lingura de sare. Se adauga si o ceapa taiata marunt si foi de dafin. Se lasa timp de 1 ora la fiert. Cand e gata lasam fasolea si legumele la scurs si se paseaza cu blenderul pana devine pasta. Se adauga si o ceasca de apa sau de zeama in ce a fiert fasolea. Se pune si usturoiul dat pe razatoarea mica sau facut tip mujdei. Cealalta ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline si 1 lingurita de boia dulce. Se orneaza fasolea cu ceapa calita.

TIPS-URI

1

se poate servi cu carnati

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]