Pilaf cu legume

de mimmi in Mancaruri de post, 28 Apr 2012 | 4198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pahar cu orez
  • 5-7 ciuperci proaspete,
  • 100 ml vin alb,
  • 1-2 linguri ulei,
  • 1 ceapa mare,
  • 2 morcovi,
  • sare,piper,
  • 100-150 g soia granule,
  • frunze de patrunjel,
  • apa,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume:

 

Fierbem soia in cca 250 ml apa cu sare dupa gust,o lasam la scurs.

Tocam ceapa marunt,taiem morcovul si cipercile feliute si le calim toate in 1-2 linguri ulei,le stingem cu vinul alb.

Adaugam orezul spalat,apa cat sa le acopere,sare si piper dupa gust si le lasam la fiert,pana este gata orezul.

Mai completam cu apa cand scade.

Cand este aproape facut orezul,adaugam soia granule si lasam la fiert cca 5-7 minute.

Stingem focul si adaugam frunze de patrunjel tocate marunt.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de vinete cu legume