Pilaf cu cocos si jumari de pasare in vas de lut

de ANCA in Pui, 30 Noi 2009 | 7765 vizualizari

COMENTARII (23)

Oana 1

30.11.2009, 16:01

Ce buuunnnn! Cum faceti jumarile si cum e untura de pasare?

rivka 1

30.11.2009, 17:07



untura ai facut-o tu? cand eram mici mancam untura de gasca pe paine (unsa) cu sare mmmmmm ce bunatateeeee

arata minunat

Michelle 1

30.11.2009, 17:11

ANCA 1

30.11.2009, 18:12

untura e facuta in casa, da, din grasimea de la gasca si cocos, cu putina carnita, pusa in tigaie, dupa ce se topeste, se toarna calda in borcan.

Oana 1

30.11.2009, 18:35

Mmm, super!

liana_geicu 1

30.11.2009, 20:52

O armonie de culori, dar si gudtul cred ca este bun!

ANCA 1

30.11.2009, 22:21

Valentina, ma tot intrebam cine se va pacali Liana, te asigur ca e gusotssssssssss

liana_geicu 1

30.11.2009, 22:52

sunt convinsa, Anca, am luat si de acasa in weekend-ul asta niste pulpe de cocos si cred ca o sa fac... eu nu am vas de lut, dara merge si fara...

ANCA 1

30.11.2009, 23:34

spor la treaba, Liana

ramo_cata 1

30.11.2009, 23:58

danygospodina 1

01.12.2009, 17:16

Woow, inca o reteta EXOTICA...hai ca aici merge, e cu orez...

Miha 1

14.12.2009, 11:25

Ce faci Ancule? Pe unde-ai disparut?

ANCA 1

14.12.2009, 12:58

pup eu pe ea de fata cu spirit de observatie! am disparut..din pacate, in spital cu Mufuletul mic..urat,urat, pneumonie.Marti ne-am externat, si alt ghinion, a pescuit un virus de acolo, si de joi pana ieri am tras-o iar din greu cu febra peste 40, salvare etc dar acum suntem bine, ne facem noi mari

Miha 1

14.12.2009, 13:03

Ufff...imi pare tare rau Anca. Multa sanatate la pui mic! Aveti grija de voi!

Adinuta 1

14.12.2009, 13:48

multa sanatate va doresc si eu!

ANCA 1

14.12.2009, 13:56

multumim mult!

ionix 1

16.12.2009, 13:57

super tare... n-am auzit in viata mea de jumari de pasare... foarte tare, sincer... cred ca are un gust foarte interesant pilaful asta

ANCA 1

16.12.2009, 22:41

da, gustul e incomparabil fata de un pilaf obisnuit, mai ales cand folosesti pasare crescuta natural, in curte, la fel si jumarile de pasare!

gaby_duceag 1

16.12.2009, 22:52

ce bun e in oala de lut!bravo!

Miha 1

16.12.2009, 23:02

Ancule, si tu pleci la plaja?

ANCA 1

16.12.2009, 23:28

Gaby, mersi..Miha, eu sunt fan declarat soare/mare/plaja..cu iarna nu ma prea impac, asa ca-s nostalgica pana vine caldura!

Nicolae 1

21.12.2009, 10:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ciuperci