Pilaf cu carne de oaie

de luminita20_2006 in Oaie, 3 Noi 2009 | 8217 vizualizari

 

carnea de oaie am invatat sa o prepar saptamana trecuta cand am fost acasa la mama ( din acesata cauza am si lipsit cu retetesaptamana trecuta)

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 4 cani apa
  • 400 gr carne oaie 
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de oaie:

Se pune apa la fiert cand incepe sa fiarba apa se pune carne se lasa da dea in cateva clocote, acest procedeu de repeta de 2 ori.(Carnea de oaie se "oapareste" pentru ai"lua" mirosul ). Morcovul si ardeiul si ceapa se taie cuburi apoi se pun la calit in ulei iincins, se adauga cele 4 cani de apa si carnea si se lasa sa fiarba, cand e gata carnea se adauga orezul si se condimenteaza.Se lasa sa fiarba 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de oaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

ANCA 1

03.11.2009, 23:08

asa as manca niste carne de oaieeee..interesanta combinatia cu orez, nu am incercat-o asa.

luminita20_2006 1

04.11.2009, 10:09

SA STII CA ESTE FOARTE BUNA ANCA
Eu nu prea ma omor cu carnea de oaie ca are un miros specific dar a iesit f buna si nici nu avea miros; pt ca am respectat indicatiile lu mama

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plov