....incepem sa pregatim sarmalutele:
Avem 1kg de carne de miel (pulpa),o tocam daca nu este tocata dupa care punem intr-un lighenas unde adaugam toate condimentele mai sus mentionate.
Curatam ceapa si o tocam marunt,spalam orezul dupa care il adaugam si amestecam bine.
Pregatim foile de varza si incepem sa infasuram carnea in foaia de varza.
Intre timp punem un vas cu apa pe foc pt a fi apa fierbinte pt sarmalutele gata infasurate.
Dupa ce am terminat de infasurat sarmalutele,taiem fasii de varza si le punem in fundul oalei dupa care asezam sarmalutele ,eu am mai pus printre ele si fasii de sunculita proaspata de purcel.
Dupa ce am terminat de asezat sarmalele punem o lingura ,doua de bulion dupa care acoperim cu varza tocata marunt.
Punem apa fierbinte pe dupa care le punem la foc mic timp de 2ore.
Pofta buna!