O mancare calsica si gustoasa
Am portionat carnea si am spalat-o.
Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna cu legumele (inclusiv ardeiul congelat) si un praf de sare in oala sub presiune. Am turnat aproximativ1,5 l apa si le-am fiert 25 de minute.
Cand au fiert le-am scos, am inlaturat ceapa iar morcovul l-am taiat cubulete.
Am incins uleiul intr-o cratita si am calit orezul spalat si scurs.
L-am calit 2-3 minute pana bobul a devenit translucid, apoi am adaugat 4 cani de supa in care a fiert carnea.
Am lasat sa clocoteasca si am dat cratita la cuptor la foc mediu. Din cand in cand am amestecat usor.
Dupa 20-25 de minute am adaugat carnea si morcovul taiat cubulete si am condimentat cu sare si piper. Am mai lasat pana a scazut toata supa si bobul de orez s-a fiert.
La sfarsit am presarat patrunjel. Pofta buna!