sotul meu ma innebuneste sa-i fac pilaf ca la mama acasa, adica pilaf din care sa iasa uleiul la suprafata, asa ca am executat pofta sotului meu
Spalam aripioarele bine si le punem la fiert in apa cu sare.
Dupa ce au fiert le scoatem si le prajim putin in ulei pana se rumenesc frumos pe ambele parti
Le scoatem si de aici si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt si morcovul taiat cubulete, dupa care punem si orezul pe care l-am spalat in cateva ape si-l calim usor si pe el. Punem din supa in care au fiert aripioarele si lasam sa fiarba, completam din cand in cand cu supa daca mai este nevoie, condimentam cu sare si piper si la sfarsit asezonam cu marar tocat fin.
Servim alaturi de aripioare si de o salata de cruditati.
1
aripioarele se pot prajii direct, fara a se mai fierbe, iar supa o facem dintr-un cub maggi.