Pilaf colorat

de Laly in Mancaruri de post, 8 Iun 2010 | 6103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr orez cu bob rotund
  • 1 aredei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 300 gr ciuperci
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • sare,piper
  • verdeata proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf colorat:

Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul.

Se caleste morcovul,se adauga ceapa,ardeiul,rosiile si la sfarsit ciupercile.

Orezul spalat bine se adauga peste legume.Se adauga apa cat sa le acopere.Se lasa sa fiarba la foc mic,eventual se baga la cuptor la foc mic.

Cand este aproape gata se adauga sare si piper.

Se serveste cu verdeata proaspata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf colorat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

adinaciosescu 1

08.07.2010, 00:18

a...si telina...la mine nu lipseste din aproape nici o mancare...si nici macar n-o folosesc pe post de medicament

Laly 1

08.07.2010, 00:21

Adina este pacat sa nu profitam de legume acum in periada asta.

adinaciosescu 1

08.07.2010, 00:43

si inca din plin.Nici iarna nu ma las fara,dar astea de la mine din gradina au alta savoare decat cele de la supermarket.Ale mele sunt 100 % naturale,fara pic de ingrasamant sau ierbicide .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci