Pilaf colorat

de Laly in Mancaruri de post, 8 Iun 2010 | 6251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr orez cu bob rotund
  • 1 aredei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 300 gr ciuperci
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • sare,piper
  • verdeata proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf colorat:

Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul.

Se caleste morcovul,se adauga ceapa,ardeiul,rosiile si la sfarsit ciupercile.

Orezul spalat bine se adauga peste legume.Se adauga apa cat sa le acopere.Se lasa sa fiarba la foc mic,eventual se baga la cuptor la foc mic.

Cand este aproape gata se adauga sare si piper.

Se serveste cu verdeata proaspata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf colorat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

adinaciosescu 1

08.07.2010, 00:18

a...si telina...la mine nu lipseste din aproape nici o mancare...si nici macar n-o folosesc pe post de medicament

Laly 1

08.07.2010, 00:21

Adina este pacat sa nu profitam de legume acum in periada asta.

adinaciosescu 1

08.07.2010, 00:43

si inca din plin.Nici iarna nu ma las fara,dar astea de la mine din gradina au alta savoare decat cele de la supermarket.Ale mele sunt 100 % naturale,fara pic de ingrasamant sau ierbicide .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus și dovlecei prăjiți, aromatizați cu usturoi ( MULTICOOKER)