Piftelute cu sos

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 3 Ian 2011 | 18173 vizualizari

 

Este o mancare foarte cunoscuta dar este gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de vita
  • 1/4 kg carne de porc 
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 oua
  • sare, piper, cimbru
  • un miez de paine muiat in lapte
  • putina faina
  • 4-5 linguri ulei 
  • un ardei kapia rosu
  • 5 linguri pasta tomate
  • putin marar,o frunza dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute cu sos:

Am facut mai intai compozitia pentru piftelute din carnea tocata amestecata cu o ceapa tocata trasa in putin ulei, usturoiul pisat, miezul de paine, ouale batute si condimentele indicate. Dupa aceea le-am format si le-am prajit putin in ulei si le-am dat deoparte. Intr-o tigaie am pus ulei, cealalta ceapa tocata, ardeiul taiat marunt si putina apa pentru a opri prajirea. Am adaugat piftelele si pasta de tomate desfacuta in 250 ml apa.Le-am lasat la foc moderat cca 10 min dupa care am adaugat frunza de dafin si mararul. A iesit o bunatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de primavara