Piftelute cu sos

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 3 Ian 2011 | 17857 vizualizari

 

Este o mancare foarte cunoscuta dar este gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de vita
  • 1/4 kg carne de porc 
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 oua
  • sare, piper, cimbru
  • un miez de paine muiat in lapte
  • putina faina
  • 4-5 linguri ulei 
  • un ardei kapia rosu
  • 5 linguri pasta tomate
  • putin marar,o frunza dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute cu sos:

Am facut mai intai compozitia pentru piftelute din carnea tocata amestecata cu o ceapa tocata trasa in putin ulei, usturoiul pisat, miezul de paine, ouale batute si condimentele indicate. Dupa aceea le-am format si le-am prajit putin in ulei si le-am dat deoparte. Intr-o tigaie am pus ulei, cealalta ceapa tocata, ardeiul taiat marunt si putina apa pentru a opri prajirea. Am adaugat piftelele si pasta de tomate desfacuta in 250 ml apa.Le-am lasat la foc moderat cca 10 min dupa care am adaugat frunza de dafin si mararul. A iesit o bunatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci