Piersici

de lacrimioara in Prajituri, 7 Noi 2010 | 22537 vizualizari

 

igredientele sant pt juma de portie si ies cam 30 bucati

 

INGREDIENTE

  PENTRU ALUAT:

  • 2 oua,
  • ulei 125 ml,
  • 150 gr zahar,
  • jumatate lingura bicarbonat,
  • 400 grame faina(eu am mai adaugat faina pe langa 400 ca au fost oule mai mari)

PENTRU CREMA:

  • 125 gr de unt,
  • 2 linguri cacaua,
  • 125 gr zahar,
  • 125 ml lapte,
  • miezul de la bilutele de aluat coapte.

Mai avem nevoie de :

  • colorant rosu si verde,eu am avut doar rosu si galben care le amestecam pe fiecare  culoare in putina apa si zahar tos separat intr-o farfurie.
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici:

PREPARARE ALUAT:se amesteca bine oule cu zaharul, adica le mixam ,dupa care se pune bicarbonatul,uleiul si faina.Se framanta bine pana obtinem un aluat mai elastic ,din el formam bilute mai mici si le punem in tava tapetata cu ulei sau cu hartie de copt ,

le punem in tava una langa alta sa nu fie lipite si dam la copt 20 minute la 160 grade.Dupa ce s-au copt se lasa la racit si cand s-au racit le scobim in mijloc cu un cutit mic si cu varf

miezul il punem deoparte ca o sa-l bagam la crema

dupa ce am terminat facem crema.

PREPARARE CREMA:

se mixeaza bine untul cu zaharul pana se face spuma.Miezul de la bilute il amestecam cu laptele si cacaua si adaugam cate un pic in copozitia de unt

amestecam bine pana devine o crema si cu aceasta crema umplem bilutele scobite,umplem cate o biluta si o lipim de alta  astfel incat sa se formeze piersica dupa care le dam prin colorantul rosu la un capat si verde la celalalt capat dupa care se dau prin zahar tos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (16)

lacrimioara 1

08.11.2010, 21:48

multumesc kamy

lacrimioara 1

08.11.2010, 21:49

mersi maria

RuxyRux 1

18.11.2010, 20:33

Ce piersicute apetisante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Alivanca bucovineana