Piept de rata cu ratatuille de legume

de iulianatanase in Rata, 20 Oct 2010 | 10312 vizualizari

COMENTARII (13)

gaby_duceag 1

20.10.2010, 16:15

CE BINE ARATA!

gaby_duceag 1

20.10.2010, 16:15

Bun venit!

mihaelar63 1

20.10.2010, 16:21

5 furculite pentru reteta si inca 5 pentru prezentare - profesionista -
si nu in ultimul rand bine ai venit !!!

epurasha2bb 1

20.10.2010, 16:51

bine ai venit! arata minunat si reteta e delicioasa!

Miha 1

20.10.2010, 17:15

Bine ai venit Iuliana!

iulianatanase 1

20.10.2010, 17:34

Multumesc tuturor!!

adasev12 1

20.10.2010, 17:40

interesant.vinul de porto e obligatoriu???

iulianatanase 1

20.10.2010, 17:44

Nu neaparat ,poti folosi si alt vin dulceag , aromat,care merge bine cu gustul carnitzei de rata.Odata nu aveam vin si am facut cu suc de portocale...

adasev12 1

20.10.2010, 17:47

poi ma gnadema si eu...ca vinul de porto....ma cam usuca pe la buzunare

Corinuta 1

20.10.2010, 17:49

bine ai venit Iulia!

La Ancuta 1

20.10.2010, 19:21

Bine ai venit. Foarte bine arata

lilik 1

21.10.2010, 18:33

bun venitsuper reteta

nadina73 1

25.10.2010, 01:23

Bun venit arata grozav de bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu legume in stil chinezesc