Piept de rata

de Dea_Dea in Rata, 28 Dec 2019 | 3490 vizualizari

 

A fost prima data cand am facut si m-am indragostit pe loc. Am crezut ca este dificil sa prepari un piept de rata dar nu este deloc dificil.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de rata
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata:

Incingem cuptorul la 180 de grade C.

Pieptul de rata se foloseste la temperature camerei, se sterge bine cu prosop de hartie. Cu un cutit foarte bine ascutit crestam pielea, dar avand grija sa nu taiem si carnea. Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti.

Se asaza pieptul de rata in tigaie cu pielea in jos si se pune la foc mediu timp de 8 min. Transferam pieptul de pui in tava tapetata cu hartie de copt si il dam la cuptor pentru inca 8 min.   Intoarcem pieptul de rata cu carnea in jos timp de 2 min. Cand este gata il scoatem si il lasam la odihnit 5 min, apoi il taiem. Noi l-am servit cu pireu de cartofi si sos de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de rata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Gratin de ciuperci si cartofi cu piept de rata