Piept de purcel afumat cu fasole verde

de mihaelar63 in Porc, 19 Dec 2019 | 2195 vizualizari

 

  Am achizitionat o bucata de piept de purcel afumat . Afumat cu fum natural si spun purcel pentru ca avea capatul de os moale . Cu asa ingredient secret nici nu mai ai nevoie de  multe condimente .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept porc afumat
  • 500 gr fasole verde
  • 4 linguri ulei
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa galbena
  • patrunjel verde
  • piper negru macinat
  • sare-optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de purcel afumat cu fasole verde:

  1. Pieptul de porc se portioneaza si se pune la fiert .
  2. Fasolea verde se curata se rupe/taie  bucati mai mici .
  3. Ceapa se curata si se taie marunt .
  4. Se scot bucatile de carne din apa in care au fiert si se prajesc in ulei pana devin rumene .
  5. Se scoate afumatura rumena dincratita si se pune la sotat ceapa taiata cubulete si usturoiul tocat .
  6. Adugati fasolea verde si putina zeama  in care a fiert carnea .
  7. Daca este necesar mai adaugati zeama de carne .
  8. Fasolea verde a fost si ea  foarte cruda si s-a patruns repede .
  9. Pieptul de porc a eliberat prin fierbere suficienta sare si nu a mai trebuit sa sarez.
  10. La sfarsit se pipareaza si se garniseste mancarea de fasole cu patrunjel verde .
  11. Puneti inapo in cratita bucatile de piept de porc ca sa se incalzeasca inainte de servire .

                    Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pieptul de porc a eliberat prin fierbere suficienta sare si nu a mai trebuit sa sarez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de purcel afumat cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou taranesc