Piept de pui umplut a la Gaby

de MotanLaOale in Pui, 27 Apr 2015 | 18018 vizualizari

 

Preluat de la Gaby_d, usor de facut si foarte, foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui (550g)
  • 50g costita afumata
  • 50g cascaval
  • oregano
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut a la Gaby:

Pieptul de pui se curata, se spala bine si se usuca intr-un servet.

Costita se taie bastonase si se caleste 5 minute intr-o tigaie.

Se scoate pe servetel absorbant.

Cascavalul se radepe razatoarea mare.

Pieptul se desface in cele doua jumatati si fiecare jumatate se taie in doua, nu de tot, ci doar sa dublam suprafata bucatii.

Se bate putin cu ciocanul de snitele.

Fiecare bucata se presara cu sare, piper si oregano.

Pe jumatate din suprafata se pune cascaval si bucatile de costita prajite.

Se pune deasupra jumatatea goala si se preseaza usor.

Eu ca sa fiu mai sigur am prins marginile cu niste ace facute pentru asa ceva.

Se pun in tigaia gril incinsa si unsa cu unt.

Se presara cu boia de ardei.

Se rumeneste frumos pe ambele parti.

Cand este gata se scot acele de prindere.

Se servesc cu garnitura si salata dorita.

Eu am facut pireu de cartofi si cu castraveti acri.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi si boia de ardei iute.

2

Se poate condimenta cu ce va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut a la Gaby" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu legume