Preluat de la Gaby_d, usor de facut si foarte, foarte bun.
Pieptul de pui se curata, se spala bine si se usuca intr-un servet.
Costita se taie bastonase si se caleste 5 minute intr-o tigaie.
Se scoate pe servetel absorbant.
Cascavalul se radepe razatoarea mare.
Pieptul se desface in cele doua jumatati si fiecare jumatate se taie in doua, nu de tot, ci doar sa dublam suprafata bucatii.
Se bate putin cu ciocanul de snitele.
Fiecare bucata se presara cu sare, piper si oregano.
Pe jumatate din suprafata se pune cascaval si bucatile de costita prajite.
Se pune deasupra jumatatea goala si se preseaza usor.
Eu ca sa fiu mai sigur am prins marginile cu niste ace facute pentru asa ceva.
Se pun in tigaia gril incinsa si unsa cu unt.
Se presara cu boia de ardei.
Se rumeneste frumos pe ambele parti.
Cand este gata se scot acele de prindere.
Se servesc cu garnitura si salata dorita.
Eu am facut pireu de cartofi si cu castraveti acri.
Pofta Buna!
1
Se poate folosi si boia de ardei iute.
2
Se poate condimenta cu ce va place.