Piept de pui prajit

de babi5 in Pui, 1 Apr 2014 | 5169 vizualizari

 

Simplu de pregatit si bun pentru dieta.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • sucul de la 1 lamie
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui prajit:

Se spala carnea, se tamponeaza cu un prosop  absorbant de surplusul de apa.

Se portioneaza in patru bucati, apoi le batem .

Intr-un castronel amestecam :sarea,piperul,uleiul,vegeta  si sucul de lamaie apoi cu o pensula de silicon ungem frumusel bucatile de carne apoi le lasam 20 min la macerat ,dupa care  punem bucatile de carne in Dry Cooker si le prajim frumos pe ambele parti apoi se serveste cu o garnitura usoara de legume .. Pofta mare !

TIPS-URI

1

Tare buna este cu o garnitura de legume

2

Si nu numai dar pentru dieta sunt mai bune legumele

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de pui cu piure de cartofi si salata de varza