Astazi am primit in dar de la Merisor un vas pe care chiar mi-l doream si ii multumesc si pe aceasta cale pentru el. Am mancat din el deja! Este foarte frumos!
Cat despre ce am pregatit, este ceva ce eu si ai mei mancam destul de des.
Se curata cartofii, se taie felii, se spala si se pun in apa cu un pic de ulei la fiert. Dupa ce s-au fiert se paseaza si se adauga sare, dupa gust, si patrunjel.
Muschiuletul de pui se spala, se da cu sare si se pune la fript intr-o tigaie unsa cu ulei. Se frige pe ambele parti, la foc mic, pana capata crusta.
Varza se spala, se taie si se amesteca intr-un castron cu o lingura de otet, ulei si sare, dupa gust.
1
Salata o fac imediat ce am pus cartofii si muschiuletul de pui la foc pentru ca varza sa aiba timp sa se inmoaie si sa absoarba sarea, uleiul si otetul.
2
Muschiuletul de pui nu trebuie batut pentru ca astfel, fiind felia mai groasa, va ramane fraged la mijloc si cu o crusta crocanta.