Muschiulet de pui cu piure de cartofi si salata de varza

de Andra_Constantinescu in Pui, 13 Dec 2014 | 3983 vizualizari

 

Astazi am primit in dar de la Merisor un vas pe care chiar mi-l doream si ii multumesc si pe aceasta cale pentru el. Am mancat din el deja! Este foarte frumos!
Cat despre ce am pregatit, este ceva ce eu si ai mei mancam destul de des.

 

INGREDIENTE

  • 12-13 feliute de muschiulet de pui;
  • 2 cartofi de marime medie;
  • patrunjel;
  • 50-100g varza alba;
  • ulei;
  • otet;
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de pui cu piure de cartofi si salata de varza:

Se curata cartofii, se taie felii, se spala si se pun in apa cu un pic de ulei la fiert. Dupa ce s-au fiert se paseaza si se adauga sare, dupa gust, si patrunjel.

Muschiuletul de pui se spala, se da cu sare si se pune la fript intr-o tigaie unsa cu ulei. Se frige pe ambele parti, la foc mic, pana capata crusta.

Varza se spala, se taie si se amesteca intr-un castron cu o lingura de otet, ulei si sare, dupa gust.

 

 

TIPS-URI

1

Salata o fac imediat ce am pus cartofii si muschiuletul de pui la foc pentru ca varza sa aiba timp sa se inmoaie si sa absoarba sarea, uleiul si otetul.

2

Muschiuletul de pui nu trebuie batut pentru ca astfel, fiind felia mai groasa, va ramane fraged la mijloc si cu o crusta crocanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de pui cu piure de cartofi si salata de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Merisor 1

14.12.2014, 07:53

Ce bunatate ai preparat aici!

mirela0911 1

14.12.2014, 11:06

Tare bun!

Rocsi 1

15.12.2014, 22:03

Imi place prepratul tau

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dezosate cu piure de cartofi