Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman

de Sylvia in Pui, 2 Iun 2010 | 6103 vizualizari

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 15:06

stii ceva Sylvia?..............tocmai vroiam sa intru in bucatarie sa fac niste pulpe de pui si nu stiam cum............ideea o am acum dela tine asa ca imi spun singura "spor la treaba"..................minunat...............5 furcu ..................

ana 1

02.06.2010, 15:10

medi spor la treaba,Silvya foarte gustos

mena29 1

02.06.2010, 15:11

Ce bine imi pare ca am ajuns a II-a ca sigur prind o portie si euam lasat furcu

Dana Cristea - pusikmea 1

02.06.2010, 15:11

daca e in vas roman nu poate fi decat minunat

ela 1

02.06.2010, 15:34

tare mi-ar placea si mie am sa fac si eu

Ina 1

02.06.2010, 15:35

ce-mi plac decorurile tale!!!

Sylvia 1

02.06.2010, 15:54

Ma bucur ca va place e super simplu si gustos plus ca sincer m-am axat pe mancarea mai dietetica si ma simt foarte bine asa. Si aiz am facut pulpe de pui fara piepe pe pat de cartofi noi in vas roman si le-a placut f mult la baieti .

Sylvia 1

02.06.2010, 15:55

Ela sa imi zici daca ti-a placut. Medi spor la treba abia astept sa vad ec bunatate iti iese.

Sylvia 1

02.06.2010, 15:55

Pusikmea si Mena merci

Sylvia 1

02.06.2010, 15:56

Ina esti tare draguta si tu decorezi super frumos, aici chiar am "aruncat" numai niste verdeata

Rocsi 1

02.06.2010, 17:02

minunat arata ce ai facut acolo

gaby_duceag 1

02.06.2010, 18:14

Ce super e asta! Silvya , ai un stil deosebit, elegant. Felicitarile mele

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 19:38

Sylvia, am deja la foc pulpele pe cartofi si miroase tare bine.............de-abia astept sa le gust.............

Sylvia 1

02.06.2010, 21:08

Gaby esti tare draguta .

Sylvia 1

02.06.2010, 21:08

Medi chiar astept sa imi zici cum ti-au iesit .

Teo 1

02.06.2010, 21:54

Cred si eu ca pieptul de pui pe pat de cartofi e grozav ! am primit si eu in dar un vas roman , dar nu l-am pus in functiune.

Bunica 1

02.06.2010, 21:55

Stai linistita Sylvia, cum poate sa iasa decat foooooorte bun. Medi este o gospodina foarte priceputa ,ne-a demonstrat de atatea ori (prin preparatele sale). Si eu folosesc mult vasul roman. Dar ai facut o prezentare pe farfurie de nota 10 cu felicitari. Eu sunt invatata cu notele, sac

rivka 1

02.06.2010, 22:33

yammie yamie ce bun arata

nadina73 1

03.06.2010, 10:27

super sylvia ca de fiecare data felicitari 5 furcu

Sylvia 1

03.06.2010, 11:07

Teo o sa te indragostesti de vasul roman iti garantez

Sylvia 1

03.06.2010, 11:08

Bunica aveti perfecta dreptate

Sylvia 1

03.06.2010, 11:08

Rivka si Nadina multumesc sunteti dragute !

elena1988 1

25.03.2011, 12:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu gorgonzola