Piept de pui in sos de smantana, usturoi si patrunjel

de Sim0na in Pui, 6 Feb 2012 | 12216 vizualizari

COMENTARII (10)

iry-gabriela 1

07.02.2012, 07:58

MotanLaOale 1

07.02.2012, 08:08

buna buna

diaconta 1

07.02.2012, 09:13

mancare ardeleneasca

mamaieelena 1

07.02.2012, 09:28

delicios

gaby_gabytza 1

07.02.2012, 09:42

Rocsi 1

07.02.2012, 11:24

mmm un pui cu smantanica..bun!!!

Lau 1

07.02.2012, 12:18

place

Sim0na 1

07.02.2012, 19:24

Multumesc fetelor!
Diaconta, am un ardelean in casa..
Pupici tuturor

Cris2711 1

08.02.2012, 11:44

O da ,o minune

elenadeaconu 1

29.06.2017, 11:18

ma intreb ce o mai fi ramas dn pieptul ala de pui ....0 proteine 0 vitamine dupa ce il prajesti il bagi la cuptor 20 de minute+5 minute dupa patrunjel+ alte 5 dupa delikat adica bamba cu monoglutamat............atata peparare termica cand e suficient sa fie fiert beschamelul si nimic mai mult......o jumatate de ora de cuptor este in plus si contribuie la distrugerea integritatii alimentului....nemai miram ca ne imbolnavim........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de smantana