Piept de pui in sos de rosii

de Lau in Pui, 15 Feb 2012 | 4572 vizualizari

 

m-am inspirat de la corina33

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 conserva de rosii
  • ulei
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de rosii:

Ceapa si ardeiul se toaca marunt, morcovul se taie rondele si se caleste in putin ulei incalzit. Se adauga busuioc si se amesteca.

Carnea se taie bucati si se adauga peste legume, se lasa sa se caleasca putin cu legumele si se adauga rosiile si apa cat sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba cca 20 minute.

Se serveste cu verdeata deasupra(am niste mofturosi care nu le place)si eu nu am pus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lau 1

16.02.2012, 16:39

jolygina 1

19.02.2012, 10:32

Lau 1

19.02.2012, 11:24

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu pulpe de pui la cuptor