O reteta super usoara si foarte gustoasa, pe care merita sa o incercati.
Eu am mancat prima data pui in crusta de nuci la mare, iar de atunci am tot avut in plan sa prepar si eu pieptul de pui astfel. O idee excelenta sa transformam clasicul snitel sau pui pane in ceva super yum :)
Pesmetul se pune intr-o farfurie, se adauga condimentele si nuca taiata. Nu trebuie sa o macinam, ci doar taiata in bucatele cu un cutit.
Pieptul de pui se spala bine, se portioneaza (eu l-am taiat fasii ca pt pui Shanghai) si se pune intr-o farfurie cu faina.
Se trece bine prin faina, apoi prin ouale batute cu un praf de sare si apoi prin pesmetul cu nuca si condimente.
Se prajeste in ulei incins si se scoate atunci cand s-a rumenit, pe o farfurie in care am pus un servet.
Servim cu garnitura la alegere, eu am preferat piure-ul de cartofi preparat cu unt si lapte.