Piept de pui in crusta de chipsuri

de Bya Ralu in Pui, 14 Noi 2014 | 7897 vizualizari

 

am vazut reteta la televizor la emisiunea lui Benedetta,se face super usor si e tare bun

 

INGREDIENTE

  • Chipsuri picante
  • Cateva bucati de piept de pui
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de chipsuri:

Bucatiile de pui se taie in doua.

Chipsurile se pun intr-o punga,se sfarama bine de tot.

Se dau bucatiile de pui prin chipsurile sfaramate,se apasa bine cu podul palmei,pe ambele parti.

Se presara sare si putin piper.

Se pun intr-o tava de unica folosinta si se da la cuptor pentru 30-40 minute(intre timp se intorc pe partea cealalata).

TIPS-URI

1

 se servesc cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de chipsuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitzele crocante