Piept de pui cu sos dulce-picant

de Irina in Pui, 10 Ian 2014 | 9213 vizualizari

 

O idee pentru o masa de pranz sau de seara usoara si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • suc de rosii
  • 1 pahar de vin alb
  • sos de soia
  • sos dulce-picant
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • salata
  • rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos dulce-picant:

Pieptul de pui spalat si curatat l-am taiat in doua.

Am condimentat pieptul de pui cu busuioc uscat, sare si piper, suc de rosii, am stropit cu putin sos de soia si putin sos dulce-picant. 

Sosurile se adauga fiecare dupa gust. 

Am turnat apoi si vin alb si am mai adaugat ceva condimente (busuioc).

Am pus vasul in cuptor, cam 45 minute. 

Am asezat o bucata de pui pe un platou, l-am feliat cu grija si l-am servit alaturi de o salata de varza chinezeasca cu rosii cherry.

TIPS-URI

1

mie nu-mi place mancarea sarata, asa ca, pentru ca am stropit cu sos de soia puiul, n-a fot nevoie decat de foarte putina sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos dulce-picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui