Este rumen si foarte fraged si gustos
Se bate carnea cu ciocanul de snitele dar nu foarte tare.Se da cu sare si piper negru.
Din cartofi fierti in apa cu putina sare se face un piure in care adaugam mustarul, oul, si cascavalul, ardeiul si cepa rosie, tocate cubulete mici.Ultima data si apatrunjelul verde.Se pune peste fileul de carne o parte din piure , apoi se aseaza pielea deasupra si intorci in sus lasand pielea dedesubt si deasupra carnii pui si restul de piure.Se strang marginile si usor cu ajutorul unei palete se aseaza tot ansamblul pe o tava pe care am pus hartie de copt.Apoi dam cu miere, boia si sos de rosii pielea de pui.
Strangem hartia de copt in jurul pieptului umplut ca o bomboana. Apoi dam la cuptor la foc mic si lasam pana se rumeneste bine deasupra si se serveste cu salata verde facuta simplu cu otet de mere sau zeama de lamaie si pentru copii eu am facut si un pilaf cu orez si legume.