Intr-un bol punem faina, sarea, piperul si amestecam. Se tavaleste carnea in faina si se pune intr-o tigaie incinsa cu unt si rumenim carnea pe ambele parti. Luam o tava, o tapetam cu hartie de copt, punem carnea in tava si o bagam la cuptor incins pentru 15 minute.
Prepararea sosului :
Taiem ceapa marunt si o calim in tigaia in care am rumenit carnea si adaugam putin ulei de masline. Calim ceapa 2 minute, adaugam o lingura de faina, ketchup, curry, amestecam si adaugam cate putina apa fierbinte. Se adauga sucul de portocale, 1 lingurita de lamaie si lasam pana da in clocot. Dupa aceea diminuam flacara si lasam sosul pana se ingroasa. Scoatem carnea din cuptor si turnam 2 linguri de sos peste fiecare bucata de carne, si mai dam la cuptor pentru inca 5 minute. Se serveste cu cartofi natur.
POFTA BUNA!