Salata:
Sos de lamaie:
1.Am curatat cartofii si i-am taiat cubulete potrivite.Le-am pus la fiert in apa rece cu sare,impreuna cu fasolea verde.Cand s-a fiert am pus l-a scurs si am lasat sa se raceasca.
2.Am pus o tigaie la incins cu putin ulei de masline.Am dat feliile de piept de pui prin faina si le-am prajit pe amandoua partile.Le-am presarat cu putina sare.
3.In aceiasi tigaie am pus faina,am mestecat cu telu si am adaugat zeama de lamaie,sare si supa de legume.Eu am pus supa de la cartofi si fasolea verde care le-am fiert.Puneti sosul peste carne.
4.Am pus cartofi si fasolea verde intr-un bol,le-am condimentat cu sare,ulei de masline si patrunjel tocat si am amestecat.
Serviti carnea cu sosul de lamaie si salata de cartofi si fasole verde.
Pofta buna!!!
1
La salata puteti pune si zeama de lamaie,daca va place putin acra.